Onze diensten

Welding & Piping: perfecte partner voor uw inox leidingwerk Hebt u plannen om uw bestaande installaties uit te breiden of aan te passen? Of hebt u een nieuw project in voorbereiding? Wij zorgen dat uw project perfect wordt uitgevoerd!

01 Leidingwerk met een plan

3d leidingwerk

Elk project begint met een zorgvuldig plan in 3D. Op die manier garanderen we een vlotte uitvoering en opvolging. Om de opbouw op de werf te vergemakkelijken worden skid units in het atelier voorgemonteerd.

02 Inox leidingwerk voor brouwerijen

3d leidingwerk

Brouwerijen zijn onze passie, we bouwen aan optimale oplossingen voor lange termijn. Door onze ervaring en vakkennis over brouwinstallaties kunnen we actief meedenken over de toekomst van de brouwerij. Wij zijn gespecialiseerd in montage van brouwzalen, verzendingskoppelborden, CCT’s, BBT’s, Cip’s, gist- en suikerdosage, waterontgasser, …

03 Leidinginstallatie met totaalservice

3d leidingwerk

Onze kerntaak is ontwerp, bouw en installatie van inox leidingwerk. Maar we doen meer dan lassen alleen. We voeren alle werken uit die nodig zijn om een perfecte installatie te bouwen, werken uw project mooi af en zorgen voor een correcte opvolging.

04 Leidingwerk op maat van uw budget

3d leidingwerk

Door een goede en glasheldere samenwerking met onze klanten, realiseren we de meest kwalitatieve projecten binnen het vooropgestelde budget. We nemen graag een uitdaging aan! Neem gerust contact op en wij denken met u mee.

 

Onze partners

We werken samen met betrouwbare bedrijven die altijd kwalitatief resultaat afleveren.

AMS

(Algemene Metaalwerken Schaerlaeken). Door hun flexibiliteit en snelheid is AMS voor ons ongetwijfeld de nummer 1 in de toelevering van lasersnijwerk en knip-,plooi- en walswerken.

Gillain & co

Door hun grote voorraad, hun deskundig advies en hun stabiele kwaliteit, staat Gillain & Co bovenaan. Als ex-medewerker kent Kris Vermoesen het bedrijf door en door.